G O T T N Y T T Å R !

ikväll kommer två familjer hit som vi ska fira nyår med, lite mysigt sådär ;) ska nog ha någon av mina paljettvästar som jag fick i julklapp på mig idag. men bloggar lite mer sen.. ha det bra! lägger upp en bild på outfiten sen också.

hemma från stan

eller kom hem för ganska länge sen men endån. det va lite segt på stan, kanske för att man inte träffade några och att det va kallt.. plus att jag inte köpte något. men däremot lämnade jag tillbaka en tröja. och så gick man ju in i en glasdörr eller vad man säger? inte lite klantigt det,haha. ska på stan någon gång med faster , hehe så då ska jag väl kanske köpa en kavaj. åh, ad jag tjatar. har städat mitt rum oxå för imån har vi massa gäster som kommer hit och firar nyår med oss.
alicia och jag ♥ bilden är tagen för ett tag sedan.

fiiiiilmdag

ja, det blev bara jag och alicia idag. vi kollade på sex and the city movie. den va väl helt okej. sen gjorde vi inte så mycket.. men imån ska vi till stan. jag ska lämna tillbaka en tröja och kanske köpa en kavaj.. lite sent kanske men men. efter jag hade ätit kollade jag på the proposal, den är sjukt bra! haha. ska sova tidigt för imån ska jag upp tidigt så att vi kommer iväg snabbt ;) puss.

Bloggar från mobilen

godmorgon ! Nu bloggar jag från mobilen. Idag ska jag va med amanda och alicia .. Jag ville till stan men inte dom så vi ska väl kolla film eller något. Det blir säkert roligt . Ha det bra alla!

hemma

nu är jag hemma igen! alicia , amanda och jag va ju ute och gick lite som sagt.. men det va typ jätteläskigt för två turkar typ jagade oss eller ja, förföljde oss?! vi blev verkligen rädda kan jag ju säga er. nu ska jag snart sova tror jag, för imorgon ska jag till stan med amanda och alicia. jag vill verkligen köpa en kavaj , även fast det kasnke va vad man skulle ha i somras så är de himla fint! man kanske ska köpa en lite längre kavaj? hehe. och så kasnke jag lämnar tillbaka en tröja jag köpt på new yoker för någon dag sedan. jaja , ha det så bra!

ikv

nu ska jag och amanda ut till alicia :) hörs

0708447653

godmorgon .. även fast klockan snart är tre. idag blir det en segdag bara för att amanda inte vill göra något :( buhuhu. men ikv ska vi sova hos hennes pappa i stan och då ska alicia kanske va med! jag är iaf glad över min mobil. ni får ha det så bra. puss.



himla mysig låt.

dagen

klockan 1 åkte jag amanda och emma in till stan.. först gick vi in på the phone house :D och gissa vad? jo jag fick min elsklingsmobil! ååh.. så lycklig jag är :') sen gick vi vidare .. köpte en tröja , ett halsband och ett armband men funderar på att byta tröjan . sen åkte vi hem och så hade vi gäster hemma .. fick twilight boken nummer 4, hihi. sen gick jag och alicia ute och gissa vad vi såg för en röd liten fläck som kom flygande på ett fordon? jo amanda busunge.. jaja. så mötte vi amanda och martin, men så skulle han hem. nu ska jag sova här hos amanda .. ha det bra!




min nya elskling!


3 år sen :o

dålig uppdatering

igår kväll sov jag som sagt hos amanda. och på natten vaknade jag oså hade amanda gått in till sitt rum och  lagt sig (vi sov i joels rum ) ah , så gick jag och kolla va hon var och så bara mådde jag asdåligt och det blev helt svart.. kändes som om jag skulle svimma eller ngt? men så satte jag mig ner och sen gick jag och la mig så mådde jag bättre igen :) lite småläskigt sådär. skulle åkt till stan med amanda och alicia först men sen skulle jag tydligen på släktträff , men det va väl lite roligt - drygt så där.. hihi. fick ett stativ till kameran och en bok och 400 kr, så jag är nöjd! kom hem vid 8-tiden. imorgon ska jag till stan.. och sen på kvällen ska jag kanske på palace, om det är imån?



hos amanda...

nu är jag hos amanda, vi va ute lite förut oså. vi träffade martin, fredde och anton. vi va med dom ett tag sen stack vi hem och åt tacopaj :) jag ska sova här dåva... visst ska det bli mysigt ikv amanda? hohoho . jaja , imån ska jag till stan eller nu vet jag inte för tydligen skulle vi till faster och så skulle massa från släkten va där.. lite taskigt att dissa släkten va? ;) även fast det är roligare på stan. hörs sen eller imån.


nu har amanda somnat ..suck.

hahah, ja hon är väl lite trötter ...eller hon ar typ vaknat nu. hon ska kanske sova här för imorgon ska vi va med alicia! länge sen. undra vad vi hittar på?
 

seriöst , är den här mobilen bra? eller är den bara för låååång... hehe

kväll

först så va vi som sagt hos mormor och morfar och åt julmat.. vi kollade även på kalle anka, kan du vissla johanna m.m. sen åkte vi hem till oss och fikade, och när klockan kanske var 19.00, va det paketöppning. jag är jätteglad för allt jag fick, tack! detta fick jag ; två paljettvästar , en tröja med paljetter på , två böcker , fyra ansiktsmasker , ögonmakeup remover , bh trosa , nitskörp och nitdiadem , newbody trosor , saker till när man badar - badboll t.e.x , hårinpackning , pengar , linne , sockor , biobiljetter  , smycken och diamdem med rosett :) men någon gång nu i veckan ska pappa och jag förhoppningsvis åka och köpa en mobil ! fast vet inte vilken isf. dagen har varit lyckad .. nu ska jag gå ner till dom andra som spelar spel.. hörs!







god jul!

ska duscha nu, sen msåte jag plocka lite i mitt rum och sen pynta granen! oj, vi ha inte gjort det än.. haha. sen klockan 4 åker vi till mormor och morfar på julbord,  kolla kalle anka och allt de.  sen åker alla vidare hem till oss så blir det paketöppning :) blir nog ingen bloggning idag mer.. så hörs ♥ hoppas ni alla får en bra jul.



J U L A F T O N

nu är det julafton eller klockan är exakt två! va hos amanda och ola igårkväll blir det då. mycket trevligt :) fick biljetter eller så ,så att jag kan gå på bio av ola och massa popcorn .. sen åt vi massa julmat också. imorgon har jag ganska mycket att göra .. så vi hörs sålänge!
slänger upp en bild också ;



bilder

.. på mig :) hihi

imorgon är det julafton!

åkte in en snabbis med mamma , pappa och lille anton till stan.. dom skulle köpa lite julklappar och så. sen har jag städat liiiite, inte allt får väl göra det snart då. lite senare ska vi till ola och amanda och äta julmat tro jag :) skojj. men vi hörs!

♥ godmorgon

har precis vaknat och kollat lite på andra avenyn :) sen ska jag städa mitt rum och pynta granen.. kanske åker in till stan en sväng oxå.
helt ärligt kan jag inte fatta att det är julafton imorgon! nej, verkligen inte . men det är ju bara bra... för det är jobbigt när man går och räknar ner dagarna typ 1 månad innnan för då brukar tiden gå så långsamt.  hörs!
två busiga bilder :)

hm.. två dagar kvar

SNART JULAFTON DÅ! längtar :D
har haft dålig uppdatering men igår va jag i stan för att köpa julklappar med frida , himla roligt och mysigt hade vi.. och så hittade jag lite iaf! :)  idag gick vi bara till klockan 11 , det va som en liten avslutnings-show. ebba och jane sjöng och då är så himla bra! men ljudet bara dampade sig.. sen va det massa andra duktiga som sjöng och sånt också. idag blev det stan igen, väldigt roligt.. va där med amanda , frida och tilda men träffade bella där inne också. och så såg vi trooofast där ;) wiiiiiho! massa skoj. nu har jag slagit in lite julklappar och sen ska jag väl kanske pynta granen och städa lite .. ni får ha det så bra så upptadera jag imån eller ikväll.
min min , hahahha minen ?

godmorgon

idag är det skola igen... usch! imorgon är sista dagen .. men jag tror inte det blir så jobbigt idag. kvart i åtta kommer isabelle och frida så tar jag sällskap med dom - man vill ju inte gå själv :) . men gu va mörkt det är ute.. känns som om jag sitter uppe mitt i natten. ha en bra dag allesammans!



dålig uppdatering pga..

att vi va på SANDRA. och sen på natten orkade jag inte så det blev ingen uppdatering. Rolig kväll blev de , massa dans och träffat roligt folk. kom hem vid 1-tiden någon gång .. sen va vi uppe och vi tre tänkte vi gå och köpa massa saker på macken :) men så blev de inte.
innan sandra.
hahhaha, tilda kletade ut allt smink
osmiiiiiiinkad .. fast lite svart runt ögonen - lite
imorgon är det ju skola igen.. orkar verkligen inte det! puss♥

godmorgon .. godkväll?

har inte bloggat på hela dagen .. men jag och pappa åkte till media markt för att kolla på mobiltelefoner och sånt. hittade nästan ingen jag vill ha.. buhuh - kanske nokia n97. sen åt vi lite thaimat och nu ska  jag fixa mig lite så ska hela familjen till tessan, henke och ella och äta middag. sen ska jag med amanda och tilda till SANDRA! åhh va roligt :) ska sova hos amanda sen. blir väl någon mer uppdatering under dagen hoppas jag väl på.


hemma hos amanda!

efter skolan stack jag och amanda till stan! men jag hitta ingeting, men det gjorde amanda. måste köpa ett par skor snart... och aså är det massa saker jag vill ha. men skojj hade vi väl oxå. nu sitter jag hos amanda och imorgon blir det sandra med amanda och tilda! :D wiiiie


gammal bild men hittar  ingen annan ;)

dom är bara sju år!



hihihihohohohheheheahahaha :)

torsdag

provet gick ganska bra tror jag ialla fall. igår fattade jag verkligen ingenting. i skolan hade niorna massa dans , och så spelade dom volleybollmot lärarna. hemma har jag inte gjort så mycket men men . imorgon måste jag verkligen göra det :) ska kolla på bonde söker fru sen .. någon annan som kollar på det?

smått och gott


allt från h&m!

igår hade jag dålig uppdatering

igår blev det ingen uppdatering men hade inte tid. skolan slutade typ 4 och sen tillbringades dagen vid tv och massa plugg. idag ska jag plugga till no-provet som vi har imorgon.. kan ingeting. men det har snöat och snöat ..så nu är det jättemycket snö! jag tror faktiskt det blir em vit jul. puss

14 december , 10 dagar kvar

skolan idag va inget speciell förut att vi va i kyrkan en halvtimme och kollade på lucia idag igen. efter skolan åkte jag med amanda till hansa city och skulle hitta lite julklappar. och hittade två st men kan inte alvslöja mer, hehe. sen gick vi till media markt , yes! hittade nokia n97 där och den verkar riktigt bra , kanske den jag ska önska mig då? aja, nu sitter jag här hemma med amanda då .. ska äta . puss

godmorgon

godmorgon alla söta läsare ♥

snart kommer amanda till mig så tar vi sällskap tsm til kyrkan. vi ska nmligen kolla på lucia med skolan. fick lite panik ett tag när jag inte hade ngn att ta sällskap med, haha! kommer hem vid 3-tiden tror jag, kanske åker in till stan med amanda... ha det så bra!

lucia

alicia och jag gjorde inte så mkt först.. vi va vid datan och lite sånt. sen så skulle hon till konfan så följde jag med , hihi. det va lucia .. små barn som gick lucia sen va det en kör också. lucia är faktiskt ganska mysigt. men sen skulle dom kolla på film tro jag så då gick jag hem med mamma och gunilla. sen har jag väl pluggat lite och kollat på tv .. men ni få ha det så bra så syns vi!
alicia och jag.. och lille anton

smått och gott


detta tycker jag va snyggt .. allt från lindex!

tredje advent

och jag vet inte vad jag ska önska mig.. en mobil , men vilken? hehe
ja, denna dag ska väll tillbringas med alicia då! :) men vet inte vad vi ska hitta på.
dagens outfit;
linne - hm
byxor - kapphal
smycken - lindex och hm

hittade linnet och tröjan igår .. hehe. hade dom för typ 2-3 år sen. ja , så kan det va.

igårkväll

emma kom väl ungefär klockan 4. så visste vi inte riktigt vad vi skulle göra men vi bestämde oss att kolla på film. först gick vi ner till ica för att handla gooodis. ja, sen så kollade vi på älsklingsfilmen twilight. alltså den första. sen skulle hon hem .. hihi.
emma och jag , innan sandra.

undra vad  man ska göra idag? om alicia kan ska jag va  med henne annars kanske jag ska va med tilda & frida. måste köpa lite julklappar snart .. har inte gjort det.

dagens

snart ska emma komma till mig! undra vad vi ska hitta på , men något roligt blir det säkert ;)
dagens outfit;

linne - hm
byxor - lindex typ?
skor - skopukten
armband - lindex, hm
hahaha , kolla hur magen blev (faktiskt tröjan)

första snön!

ja , första snön kom här i kalmar idag! man kan ju hoppas att det iaf är snö på julafton.
tog pyttelite bilder.

ERIK VANN IDOL 2009!

det va han verkligen värd, eeeeeeerik är bäst.
vem tycker ni skulle vinna?

vilken mobil?

vilken mobil är bäst, hjälp mig! :) eller vet du om någon helt annan, tipsa iaf.




1. HTC DIAMOND TOUCH 2

2. SONY ERICSSON AINO

3. NOKIA N97 MINI

4. HTC GD9000 CRYSTA

5. HTC TOUCH PRO / ELLER TOUCH PRO 2              

             

6. HTC TOUCH HD

7. HTC HERO

idolfinal!



vad tror ni?  jag hoppas på erik!

elvatolvnollnio

fredagar går ju ganska snabbt och det är skönt de. vi går bara till tio över 1. sen enda sen dess har jag fikat , kollat på tv och varit vid datan. men snart när klockan är halv 5 ska jag på träning. tycker nästan bättre om att spela inne än ute, hehe.. eller nja. men hörs senare!

hjälp :o

hm.. när jag ska skriva ett inlägg kan jag inte göra ngt mer än att skriva? vaför är det så? kan inte infoga bilder eller nåonting!!!! hjälp :sss tänk om det aldrig kommer tillbaka.

torsdag

dagen va ganska chill , för vi fick fika och massa gott på so:n bara för att våra lärarkandidater skulle sluta. men sen skolan slutad har jag inte gjort något.. blir ofta så ;) men jag känner mest för att slappa ibland.

mina outfits för idag och igår;


hemma

nu är jag hemma från skolan ;) men har ingeting att göra.. mamma har åkt tills stan så nu sitter man här själv,haha. hatar faktiskt att va själv. ska plugga lite sen kanske men vi hörs!

nails

lång dag idag , gick till tio i 4 tro jag. när jag kom hem va jag med alicia och så satte jag på lösnaglar, hihi. men det ser lite roligt ut ;) jaja. nu ska jag plugga lite till så hörs vi imorgon!

media market

efter en hm.. ganska lång skoldag åkte jag med amanda till media market för att hon skulle kolla på datorer. hehe , men jag ville oxå kolla på mobiler så. detva ju roligt där och så.. :)



men snälla, ge mig några tips på bra mobiler?

amandatildaagnes

nu är klockan halv 1 men jag har så jäkla ont i benen och ryggen, vet inte o jag orkar mer (a) men iaf , vi får se hur dethär slutar , hahah.

stan

ja , amanda och jag åkte in till stan idag :) massa skojj , och så träffade vi tilda , frida och emma där. sen åkte jag , tilda och amanda hem..och så va vi hos amanda lite. och vi hade ju jätteroligt som vanligt. och ikv / natt ska vi va uppe så länge vi kan och chatta .... hihi , kommer va väldigt trött imorgon. men iaf , i stan köpte jag bara en foundation men det behövdes så det fick bli så! men vi hörs väl lite senare ikv då♥

britney spears röst :o



sen hör man hur hon sjunger nu :



vilken skillnad , ellerhur?

igår

hm .. ja , frida och jag åkte in sen hände lite så amanda kom aldrig menmen. jag köpte två vanliga linnen på gina till mig själv för det va rea där. men vi hann bara va ine på gina och äta på donken för sen stängde allt ? vi fattade ingeting. klockan va ju bara 4, haha hade jagt yp  missat ngt eller? sen stack vi hem och så skulle frida någonstans så jag gick till alicia! men jag va inte där så länge för då skulle jag in till amanda i stan. ah , men vi satt väl mest vid datan som vanligt :) hihi, nu ska vi iaf in till stan.. hörs ♥


åh , va söta vi va :o hahahhahah

bild från sommras


till stan!

idag ska jag amanda och frida in till stan. åh , så läng sen man va i stan.. iaf för mig. har bara varit i hansa city nu på sistone. men fårse om jag köper något, ha det så bra sålänge ♥


VÄLKOMMEN TILL BLOGGEN!

nu har jag då gjort denna bloggen, hade tänkt att bara heta agnesh , men så hade ju någon det ... då tänkte jag heta aagnesh.. hm.. samma sak där (fast det konstiga är att är jag söker på aagnesh.blogg.se står det att den bloggen inte finns :o ) . Sen då så blev det aaagnesh. anledningen till varför jag har ett h på slutet är för att jag heter agnes hammander och inte för att jag bara vill ha något sh-ljud eller så, hehe! då vet ni de, bloggar mer senare ♥


RSS 2.0